Motor Service Noord

Over ons

kvk: 60145374  btw:NL002264978B15

Start

Vanuit garagebox

Vanuit thuis kreeg Scooter Service Noord een unit/box aan de verbindingsweg 30-E op het industrie terrein in Bedum. Daar kregen wij de mogelijkheid om langzaam te groeien tot erkende scooterzaak. De box was 30 vierkante meter totaal. Op 5 maart 2014 werd Scooter-Service Noord ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Centrum

Winkelpand

Vanuit de box kregen we een pand met werkplaats en showroom in het centrum van Bedum aan het Boterdiep z.z.  In het voormalige pand van Kuiper tweewielers kregen we de beschikking over circa 120 vierkante meter. Een mooie stap in de groei van Scooter Service.

Motor Service Winkel Werkplaats

Bedrijfspand

Industrieweg

In 2019 hebben wij het pand aan de Industrieweg betrokken. Met onze nieuw ingerichte winkel waar u al onze nieuwe en gebruikte scooters kon bewonderen. Ook onze werkplaats werd fors uitgebreid en voorzien van de nieuwste apparatuur en gereedschappen.

In 2022 hebben wij ons toegelegd op onderhoud en reparatie van motoren en scooters. Hiervoor is de inrichting fors gewijzigd en is de werkplaats voorzien van nieuwe motor-bruggen en apparatuur. In de winkel verkopen wij nog steeds accessoires, zoals sloten en helmen.
Ook  kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment olie en onderhoudsproducten van het gerenomeerde merk Putoline.

Kom eens langs  en laat u verrassen door onze prijzen.

2014

Oprichting

Vanuit hobby in een garagebox naar bedrijf

2015

Centrum Bedum

Naar winkel met werkplaats. Ons eerste pand in centrum van Bedum

2019

Bedrijfspand Industrieweg

Verhuizing naar huidige pand met ruime werkplaats en showroom. Nu ook meer online verkoop