Putoline official dealer

door | sep 29, 2020 | Sales

Motor Service noord is officieel Putoline dealer.
Waarom Putoline oliën met N-Tech®

We weten dat er door hoge thermische belasting in een motor hydrocarbon oxidatieresten kunnen ontstaan. Deposits genaamd. Deze deposits kunnen zich afzetten met als gevolg dat de motor inwendig vuil wordt. De zuigerveren kunnen dan de neiging hebben te ‘verklemmen’. Dit ongewenste effect veroorzaakt olieverbruik, compressieverlies en dus vermogensverlies op langere termijn. Ook kunnen deposits voor ongecontroleerde verbranding zorgen, oftewel, detoneren met motorschade tot gevolg. De unieke N-TECH® additieventechnologie voorkomt dit in grote mate. De gehele motor blijft inwendig schoon wat zorgt voor een extra langdurig hoog prestatieniveau en dus een laag olieverbruik. De zuigers en zuigerveren blijven ook bij lange olieverversingstermijnen zeer schoon met alle positieve gevolgen van dien.

De reinigende eigenschappen van de N-TECH® technologie zijn ongekend. Diverse intensieve motortesten laten zien dat ook motorsludge effectief wordt voorkomen.

Blow by gassen worden tot een minimum beperkt waardoor de motoroliekwaliteit over de gehele levensduur hoog blijft. De mix van additieven kan langduriger zijn werk blijven doen. Bovendien is de N-TECH ® additieventechnologie zeer polair. Dat wil zeggen dat de motorolie een hoge ‘kleefkracht’ heeft. Kleefkracht maakt een zeer sterke en stabiele smeerfilm opbouw mogelijk. Het eindresultaat is zeer weinig (start) slijtage. Een welkome eigenschap in een hoog belaste transmissie waardoor tandwielslijtage en pitting effectief wordt tegengegaan.

Klik hier voor Putoline® folder

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.